Ipari páramentesítő – bérlés

További információk

4 óra

3000 Ft.

1 nap

4000 Ft.

Kaució

30000 Ft.

Legyen szó kiszárítási feladatok ellátásáról vízkárok után, új épületek épületszárításáról, vagy akár fűtött, akár fűtetlen raktárhelyiségek, munkatermek szárazontartásáról: mindenhol profitálhatunk a költségvetéskímélő, univerzálisan alkalmazható TTK 170 S ipari páramentesítő használatával.  Mindezt úgy, hogy a megbízhatóság és a kivitelezés kiváló minősége nem vallja ennek kárát.
A TTK 170 S páramentesítő egy korszerű, forró gázos leolvasztó automatikával van felszerelve, és napi max. 50 literes teljesítménnyel páramentesít helyiségeket 180 m2 / 450 m3 helyiségméretig. Ez az erős  ipari épületszárító higrosztát vezérelte páramentesítő automatikával működik, ahol 32% – 100% között előre választhatóan állítható be egy praktikus forgókapcsolón az elérni kívánt páratartalom. Ezen felül óránként 580 légköbméter levegőmennyiséget generál.
Stabil gurulókocsis kivitelének, erős markolatának és nagy kerekeinek köszönhetően maximálisan mobil a párátlanító, és gyorsan áthelyezhető az egyik felhasználási helyről a másikra.
Folyamatos üzemmód épületszárításra
Egy külső kondenzvíz-elvezetőcső alkalmazásával és egy opcionálisan csatlakoztatható kondenzvíz szivattyúval működtetve a TTK 170 S ipari páramentesítő kiválóan alkalmas felügyelet nélküli működtetésre, hosszabb épületszárítási feladatok ellátására is.
A TTK 170 S ipari szárító üzemi kapcsolóját és telítettségjelző lámpáját egy por- és fröccsenő víz ellen védett burkolat fedi. Hogy a higrosztát forgókapcsolója is védve legyen a véletlenszerű elállítástól, és a kapcsolási pozíció megváltoztatásától, egy bemetszéssel láttuk el. A víztartály visszajelzőfénye megtelt tartály esetén felgyullad. Ezzel párhuzamosan a páramentesítő kikapcsol, ha a tartály megtelt.
A párátlanító belsejében egy korszerű, forró gázos leolvasztó automatika biztosítja a hatékony páramentesítő telejsítményt, akár alacsony hőmérséklet esetén is, és a szériafelszereltség részét képező külső  kondenzvíz-elveztőcső-csatlakozás segítségével az ipari páramentesítő alkalmas felügyelet nélküli tartós üzemeltetésre, épületszárításra is.