Viking Ágdaráló Bérbeadás Budapest

A Viking GB 460 ágdaráló egy erőteljes és megbízható kerti eszköz, amelyet a Viking (Stihl csoport) gyárt. Ez az ágdaráló ideális megoldást nyújt a kerti hulladék hatékony és biztonságos feldolgozásához.

További információk

4 óra

5000 Ft.

1 Nap

9000 Ft.

Kaució

50000 Ft.

Teljesítmény: A Viking GB 460 ágdaráló erőteljes, benzines meghajtással rendelkezik. A hajtóművet egy megbízható és erős motor vezérli, amely lehetővé teszi a hatékony ágdarálást és aprítást.

Átmérő: Ez az ágdaráló képes nagy átmérőjű ágak feldolgozására. A beépített darálókés és a mechanizmus lehetővé teszi akár 5 cm átmérőjű ágak aprítását is.

Tömlőrendszer: A GB 460 ágdaráló egy beépített tömlőrendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a kerti hulladék egyszerű és hatékony kezelését. Az ágdarálás során a feldarabolt anyagot közvetlenül a kerti hulladékgyűjtő zsákba vezeti, minimalizálva a rendrakás és a takarítás szükségességét.

Biztonság: A Viking GB 460 ágdaráló nagy figyelmet fordít a felhasználó biztonságára. Biztonsági kapcsolókkal és védőberendezésekkel van ellátva, amelyek megakadályozzák az esetleges baleseteket és sérüléseket.

Hordozhatóság: A kompakt kialakításnak és a görgőknek köszönhetően a GB 460 ágdaráló könnyen mozgatható a kertben. Ez lehetővé teszi a könnyű és kényelmes munkavégzést különböző helyszíneken.

Sokoldalúság: Ez az ágdaráló nemcsak ágakat, hanem más kerti hulladékot, például sövényvágás vagy fűnyírás maradványait is képes aprítani. Ezáltal csökkenti a hulladék mennyiségét és lehetővé teszi a komposztálást vagy a könnyebb elszállítást.