Ágdaráló Bérlés Budapest

Profi Ágdaráló bérlés

A Lumag HC 15 Pro egy professzionális kategóriájú gép amelyet a Lumag vállalat gyárt. Ez a gép kiváló minőséget és hatékonyságot nyújt, és ideális megoldást jelent a fakitermeléshez és a fafeldolgozáshoz.

 

További információk

Óra

3000 Ft

1 Nap

18000 Ft

Kaució

100000 Ft.

Teljesítmény: A Lumag HC 15 Pro ágdaráló erőteljes benzinmotorral van felszerelve, amely biztosítja a megbízható működést és a nagy teljesítményt. Ez a gép képes hatékonyan darálni és feldolgozni a különböző faanyagokat.

Vágási kapacitás: A HC 15 Pro ágdaráló rendkívül nagy vágási kapacitással rendelkezik. A hosszú, erős vágórésznek köszönhetően a gép könnyedén kezelheti a vastagabb fák vágását. Ezzel a géppel akár 8-10 cm átmérőjű faágakat is ledarálhatsz.

Stabilitás: A Lumag HC 15 Pro masszív és stabil szerkezettel rendelkezik, amely biztosítja a pontos és biztonságos vágást. A megerősített váz és a megfelelően kialakított alapok növelik a gép stabilitását, így kevesebb rezgést tapasztalsz munka közben.

Könnyű kezelhetőség: Bár a Lumag HC 15 Pro egy erőteljes gép, könnyen kezelhető. Az ergonomikus fogantyúk és a kiegyensúlyozott kialakítás segítik a kényelmes és stabil munkavégzést, csökkentve a fáradtságot és növelve a hatékonyságot.

Tartósság: Ez az ágdaráló magas minőségű anyagokból és alkatrészekből készül, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható működést. A Lumag vállalat híres a tartós és megbízható kerti gépeiről, így a HC 15 Pro sem kivétel.