Elektromos Ágdaráló Kölcsönzés Budapest

A Einhell GC-RS 60 CB ágdaráló egy erőteljes és megbízható kerti eszköz, amelyet az Einhell vállalat gyárt. Ez az ágdaráló ideális megoldást nyújt a kerti hulladék hatékony és könnyű feldolgozásához.

További információk

4 óra

3000 Ft.

1 Nap

5000 Ft.

Kaució

30000 Ft.

Teljesítmény: A GC-RS 60 CB ágdaráló erős elektromos motorral van felszerelve, amely garantálja a hatékony és gyors ágdarálást. Ez a gép képes aprítani és feldolgozni a kerti ágakat és egyéb növényi hulladékot, egyszerűsítve a kerti takarítást.

Átmérő: Ez az ágdaráló képes közepes méretű ágak feldolgozására. A beépített darálómechanizmus lehetővé teszi a legfeljebb 40 mm átmérőjű ágak hatékony aprítását.

Beömlő nyílások: A GC-RS 60 CB ágdaráló két beömlő nyílással rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a kényelmes és gyors hulladék betöltést. Az egyik nyílás alkalmas vastagabb ágakhoz, míg a másik nyílás alkalmas vékonyabb ágakhoz és kerti hulladékhoz.

Biztonság: Az Einhell fontosnak tartja a felhasználó biztonságát, ezért a GC-RS 60 CB ágdaráló több biztonsági funkcióval is rendelkezik. Például vészleállító gombbal van ellátva, amely lehetővé teszi a gyors leállítást bármilyen vészhelyzet esetén.

Tárolás és mozgatás: Az ágdaráló rendelkezik fogantyúkkal és görgőkkel, hogy könnyedén mozgatható legyen a kertben vagy más helyszíneken. Emellett kompakt kialakítása lehetővé teszi a könnyű tárolást akár kisebb helyeken is.