You are currently viewing Gépkölcsönzéssel a nyári feladatok elvégzésére

Gépkölcsönzéssel a nyári feladatok elvégzésére

A nyár beköszöntével a kertészkedés és a szabadtéri munkák számos kihívást hoznak magukkal. Azonban a megfelelő eszközök beszerzése gyakran drága és nehézkes lehet.

Itt jön képbe a gépkölcsönzés, amely ideális megoldást kínál a szezonális feladatok elvégzéséhez anélkül, hogy jelentős beruházásokat kellene eszközölni. Az alábbiakban bemutatjuk, mely eszközök, azok, melyeket megéri bérelni a nyárra a megvásárlásuk helyett.

6 hasznos eszköz a ház körüli munkákhoz

Az ágdaráló rendkívül hasznos eszköz a kertben keletkező faágak és gallyak feldarabolására. Ahelyett, hogy megvásárolnánk egy ilyen gépet, amely évente csak néhány alkalommal kerül használatra, sokkal gazdaságosabb bérbe venni.

Az ágdaráló bérlésével nemcsak pénzt spórolhatunk, hanem a tárolási problémákat is elkerülhetjük. Ide kattintva bérelhető profi ágdaráló.

A gyepszellőztető segít a gyep egészségesebb növekedésében, mivel eltávolítja a felesleges filcet és javítja a talaj levegőzését. Bár ennek a feladatnak az elvégzése évente csak egy-két alkalommal szükséges, a gép megvásárlása jelentős költséget jelenthet.

A gyepszellőztető bérlése viszont kényelmes és költséghatékony megoldás, hiszen csak akkor fizetünk érte, amikor valóban szükség van rá. Itt találhatók meg az elektromos és benzines gyepszellőztetők.

A gyepfelszedő hasznos eszköz a régi, elhalt gyep eltávolításához és az új gyep telepítéséhez. Ez a gép különösen jól jön hasznos nagyobb területeken, ahol a manuális munka túl időigényes lenne.

Mivel ezt az eszközt is ritkán használjuk, ezért a bérlés praktikusabb és gazdaságosabb alternatíva a megvásárlásnál. Ide kattintva bérelhető ki.

A fűkasza ideális választás a nehezen hozzáférhető területek, meredek lejtők és vastag aljnövényzet nyírásához. Egy jó minőségű gép ára magas lehet, különösen, ha csak időszakosan van rá szükség.

A fűkasza bérlése lehetővé teszi, hogy mindig a legmodernebb eszközökkel dolgozhassunk anélkül, hogy jelentős összegeket költenénk. Itt találhatók meg a kölcsönözhető fűkaszák.

A benzinmotoros permetező hatékony megoldás a nagyobb kertek, gyümölcsösök és szőlőültetvények permetezéséhez. A megvásárlása azonban itt is komoly tételt jelent, az átlagos felhasználás során pedig nincs rá túl sokszor szükség.

Emiatt a bérlése ez esetben is sokkal jobban megéri, ráadásul így mindig csak akkor kell vele foglalkoznunk, amikor a munkáltok megkívánják, és nem kell egész évben tárolni.

A láncfűrész is egy hasznos gép a fák kivágásához és darabolásához. Ezt az eszközt azonban rendszeresen karban is kell tartani, amihez szakértelem szükséges. Már emiatt jó ötlet lehet az alkalmankénti bérlése, nem beszélve a vételár ilyen módon való megspórolásáról.

Ráadásul a kölcsönzés nemcsak pénzt takarít meg, hanem biztosítja, hogy mindig a legbiztonságosabb és legjobb állapotú eszközt használjuk. Ide kattintva többféle méretben és kivitelben találhatók meg a bérelhető fűrészek.

Ha már beszerzésre kerültek a kisgépek, a kerti gép szerviz segít meghosszabbítani az élettartamukat

Bár a gépkölcsönzés kétségtelenül az egyik leginkább költségkímélő megoldás a kerti és házkörüli gépek használatához, a már meglévő kisgépekkel is pénz spórolható meg, ha minél tovább működőképesek maradnak.

Egy jó kerti gép szerviz nemcsak meghosszabbítja az eszközök élettartamát, hanem biztosítja azok hatékony és biztonságos működését is.  A szervizelés során a szakemberek átvizsgálják és javítják a gépeket, cserélik az elhasználódott alkatrészeket és szükség esetén beállítják a működést, hogy azok optimálisak legyenek.

Ide kattintva megismerhetők a kerti gép szerviz szolgáltatásai és működése.

Vélemény, hozzászólás?